0

Care sunt unele dintre calitățile sau caracteristicile care fac un restaurant sa fie bun?

2020-07-01 18:01:07 : Mancare Carei
Care sunt unele dintre calitățile sau caracteristicile care fac un restaurant sa fie bun?

Alimente de bună calitate
Un restaurant bun stabilește un standard înalt pentru calitatea mâncării sale și se asigură că oaspeții primesc aceeași calitate la fiecare masă. Servirea mâncărurilor de calitate poate câștiga restaurantului o bună reputație și poate obliga oaspeții să se întoarcă pentru vizite repetate. Ingredientele de înaltă calitate și un bucătar experimentat sunt importante pentru a servi alimente bune în mod constant. Un bucătar bun înțelege nevoile oaspeților tăi și lucrează bine cu personalul din bucătărie pentru a se asigura că oaspeții își primesc masa așa cum au comandat-o de fiecare dată.

O experiență generală pozitivă
Una dintre caracteristicile cheie ale unui restaurant de succes este o experiență pozitivă a clienților, chiar daca ofera ofera serviciile sale online. Personalul care interacționează cu oaspeții ar trebui să fie politicos și să mențină o atitudine pozitivă. Angajatii ar trebui să cunoască bine meniul, să livreze mâncarea și băuturile oaspeților la timp și să abordeze rapid orice probleme pe care le poate avea un oaspete nemulțumit.

Tot personalul ar trebui să ajute să mențină restaurantul curat în orice moment, inclusiv bucătăria, zonele de preparare a alimentelor și orice zonă cu care oaspeții intră în contact.  Recenziile online sunt si ele importante deoarece prin ele putem afla ce cred clienții despre experiența pe care au primit-o la restaurant.

Un mod unic de abordare a procesului de vânzare
Dacă restaurantul oferă mâncare și servicii bune, dar este prea asemănător cu alte restaurante, clienții pot trece cu vederea restaurantul atunci când decid unde să ia masa. Un restaurant bun ar trebui să aibă una sau mai multe caracteristici unice care să iasă în evidență în mintea unui client și să îi ofere un avantaj competitiv față de ceilalți. Aceasta se numește diferența ta unică de vânzare sau propunerea de vânzare unică și îți construiești brandul în jurul acestui lucru.

De exemplu, restaurantul poate fi singurul restaurant din oraș care își face ingredientele proaspete zilnic sau poate avea o priveliște uimitoare asupra orașului pe care niciunul dintre concurenții dvs. nu o are. S-ar putea să fii un restaurant la prețuri accesibile, care oferă cupoane, reduceri și specialități fără mâncare pentru copii, sau s-ar putea să fii un restaurant de lux, cu mese rafinate, care are un cod vestimentar.

Mâncarea, decorul și personalul sunt doar câteva dintre caracteristicile unui restaurant. Brandul său ar trebui să fie construit în jurul a ceva solid. Numele amuzante de restaurante, de exemplu, pot fi drăguțe în primele luni, dar adesea îmbătrânesc după un timp.  Dacă nu vă putem descrie un restaurant într-o propoziție, este posibil să nu aiba o identitate puternică.

Bun management al afacerilor
Un bun proprietar de restaurant gestionează în mod corespunzător aspectul de afaceri al restaurantului, ceea ce crește șansele ca acesta să poată oferi mâncare și servicii de calitate fără întrerupere.

Conducerea corectă a restaurantului poate ajuta, de asemenea, la creșterea profiturilor. Trebuie gestionate cu atentie finanțele restaurantului, să fie păstrațe evidențe bune și restaurantul trebuie sa fie la curent cu cerințele de reglementare, cum ar fi taxele și inspecțiile de sănătate. De exemplu, plata furnizorilor la timp reduce riscul de a rămâne fără articole din meniu.